Stichting ET is opgezet om goed te kunnen informeren over ET en het verder opzetten en uitdragen van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ET. Daarnaast gaat cliëntenparticipatie een groot deel uitmaken van deze stichting.
Door deelname van cliënten en/of hun naasten aan het initiëren van wetenschappelijk onderzoek en het ontwikkelen van beleid in samenwerking met beleidsmakers, reguliere professionals en wetenschappers kan de kwaliteit en effectiviteit van ET worden bevorderd en verhoogd doordat de ervaringen en wensen van de cliënten mee worden genomen.

Ben jij een cliënt en/of hun naaste en wil je je inzetten voor cliëntenparticipatie ET dan is Stichting ET op zoek naar jou. Vul onderstaand formulier in en meld je aan.

Cliëntenparticipatie

Aanmelding voor cliënten en/of hun naasten om deel te nemen aan cliëntenparticipatie ET.
  • Vink aan wat van toepassing is.