secretariaat@stichting-et.nl

Ma-Vr 9-17

Donatie

Maak een donatie over aan Stichting ET en ondersteun het werk van de stichting.
  • Geef aan voor welk bedrag u Stichting Energetische Therapie éénmalig wilt ondersteunen.
  • Indien je per mail een bevestiging van de donatie wilt ontvangen vul dan hier je mailadres in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stichting Energetische Therapie doet er alles aan en werkt nauw samen met de brancheorganisatie Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET) en Verbond Van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie (VVBET) om energetische therapie een volwaardige plaats binnen de Nederlandse zorg te geven.

Zo investeren we in wetenschappelijk onderzoek en in onze cliëntenparticipatie. We zoeken de verbinding met reguliere zorg, lobbyen bij politiek en zorgverzekeraars. Verder brengen we energetische therapie onder de aandacht via verschillende mediakanalen.

Samen met jou kunnen we dit bereiken. Ondersteun ons en doneer.

We zetten uw donatie in voor:

• Meer bekendheid en bevordering van de toepassing Energetische Therapie binnen de gezondheidszorg.
  • Meer publicaties over het wetenschappelijk onderzoek van Energetische Therapie
  • Initiatie van wetenschappelijk onderzoek van Energetische Therapie.

Op de donatie is onderstaande privacyverklaring van toepassing.